2014. március 13., csütörtök

Szuper az idő mostanában!!!

Sokat vagyunk kint Danival, reggel felkelünk, elkészülünk és már megyünk is le egészen délig. Ebéd után egy laza 3 órára be is dobja a szunyát :) Aztán délután ugyanez.. imád kint lenni, bandázni, motorozni, játszóterezni... perzse indulás előtt kb fél órát kell neki könyörögni, h menjünk már, sehogy nem akar elindulni, de ha már lent vagyunk, nem akar feljönni!!

Hétfőn nagyon jó volt a pilates. Én inkább valami jógaszerű órát vártam, de másnapra azért rendesen izomlázam lett az erősitó gyakorlatoktól. Nem tudom hogy tudok majd járni, Dani eléggé sirt utánam mikor elmentem, azért jövő héten még bepróbálkozom vele, remélem nem lesz gond.
Holnap masszázsra megyek, lehet úgy kell majd kisurrannom, h ne legyen gond.

Most 2 ismerősömnek is drukkolni kell a babaproject miatt. Legjobb barátnőm 2 hete volt inszemen, elvileg ma kellett tesztelnie, mindjárt meg is kérdezem, mi újság :) Ez volt a 2. nekik, nagyon drukkolok, h sikerüljön nekik. Na irt is, még nem csinált teszte, ez a 27. napja, de még nem jött meg neki, ez is valami :)
A másik csajszival novemberben együtt voltunk lombikon, nekik sem sikerült, ők most elmentek, ez az 5. lehetőségük, szóval oda nagyon nagyon mennek a drukkok. Elvileg jövö héten lesz neki a leszivás, remélem minden rendben lesz!

Ma teloztam a munkahelyemre, mert már 2 hete, h megigérték, h megküldik a papirt a fizetésnélküli szabi megigényléséhez. Erre közli a csaj, h bocsi, rossz cimre küldte, vissza is ment a levél, tegnap ujra feladta... hát köszi.. nem egyszerű...
A gyes igénylőt ma ki kéne tölteni, a héten le kéne adni, mert több hetes átfutást mondanak, nem akarok kicsúszni az időből.

2014. március 10., hétfő

Nem is tudom hol kezdjem

annyi mindent történt, mióta nem írtam.
Múlt hét csütörtökön, március 6-án lett volna a mamán 90 éves. Sajnos ezt már nem érhette meg, 3 hónapja hagyott itt minket, azóta sem telik el nap, hogy ne gondolnék Rá!
A másik mamám pedig ugyancsak azon a napon tölötte a 91.-et.
Aznap Danival elmentünk tapicskolni. Esúz egy szuper foglalkozás 2-3 évesenek, a födre le van teritve egy hatalmas papir, és a terem le van fóliáva. A gyerkőcök kis dobozokba megkapják a szines festékeket, és hajrá, lehet festeni.. kézzel, ecsettel, hengerre, szivaccsal.. Dani nagyon élvezi, 40 perc múlva nyakik festékesen indulunk a mosdóba csutakolni.
Sz. múlt héten befejezte a szakdogát, és mielőtt belevetné magát a tanulásba úgy döntöttünk, hogy lazítunk kicsit. Így péntek délután jöttek anyósomék, és elvitték Danit. Mi vasárnap délre mentünk érte. Nagyon jól telt ez a 2 nap kettesben, voltunk vacsizni, moziban, sétálni, kimentünk Ausztába shoppingolni, takarittunk is, szóval nem mondanám, hogy sokat, pihentünk, a sok jövés menés házimunka után vasárnap délre ott voltunk a mamáéknál, és ebéd után mi is aludtunk kb 2 órát :)
Este jöttünk haza, aztán kipakolás, fürdés, alvás.
Ja, azt nem is mondta, hogy szombat délelőtt még egy házat is megnéztünk. A képeken nagyon szép, modern volt, tavaly költöztek be az első lakók, igaz, h ikerház, de azért nézzük meg. A ház élőben is nagyon szép volt, igaz, nem 86 nm, mint a hirdetésben, hanem csak 73, mert a 26nm-es terasz felét is beleszámolták az ház területébe. Szóval igaz, h 3 szoba, de lyuk lyuk hátán, szóval elég felejtős volt :( Nem tudom, h egyáltalán megtaláljuk-e a nekünk való házat :(
Ma nem kellett tornára mennünk, így úgy volt, h elmegyünk manotornára, de Daninak nem volt kedve elindulni.
Ma délután megyek a barátnőmmel életem első pilates órájára, már nagyon várom, majd holnap mesélek :)

2014. március 5., szerda

Szombat reggelre

aztán végül megjött...25 napos volt a ciklus, nem volt túl hosszú.. Azt még nem írtam, hogy januárban elkezdtem méhpempőt enni. 28 napig kell enni, aztán 28 nap szünet és igy tovább. Az a cilkus rendes 28 napos volt, amikor ettem, ez volt a nemevős hónap ez most 25 naposra sikeredett. Holnap kell újra elkezdem a 28 napos kúrát, nem tudom ez kihat e a ciklus hosszára??
Sz. is szedi, ő folyamatosan, férfiaknak 60-90napos kúrát javasolnak, szóval lehet nemsokára ő is szünetet tart, és akkor lombik előtt 70-80 nappal újra elkezdi... Nagyon bizunk a júliusi sikerben, és bízunk a méhpempőben is, több ismerősünknek ezután sikerült a baba, akár spontán, akár lombikkal. Szóval már nagyon várjuk a júliust :) Már nagyon szeretnék ott tartani, most úgy érzem, egyre jobban vágyom egy kisbabára!
Sz. végre befejezte a szakdogáját!! Hurrá!!! Már csak be kell köttetni, és eljuttatni a suliba. Sajnos nincs pihi, április végén államvizsga, most jön a tanulós időszak... Aztán ha befejezte a sulit, el kéne mennünk kettesben egy hosszú hétvégére, és májusban már telózhatok is Tapolcára, és kezdjük!!! :)
Épp azon gondolkodtam, h ha sikerülne, akkor kb Dani 3. szülinapja körül születne a kistesó :) Pont ideális lenne, minden szempontból :)

A zsibi nagyon jól sikerült szombaton. Rengeteg mindent vettem, és csak 40 eurot költöttem! :)
Azon gondolkodom, h mivel már annyi ruhája van Daninak, szinte dől ki a szekrényből, amit nem hordunk, vagy nem szerettünk annyira, azokat én is eladnám.. Igy aztán tudnám finanszirozni a következő vásárlásaim :)
Nah, ez majd még kitalálom :)

Tegnap visszahivtak a munkahelyemről gyes ügyben. Csak 2014. márc 30-ig, Dani 2. szülinapjáig kértem fizetésnélküli szabit. Szóval most küldenek egy nyomtatványt, h 1 évvel meg tudjam hosszabbittani. Remélem nem kell 1 évig gyesen lennem, hanem a juliusi lombik után 2 héttel már terhességi táppénzen lesz! :)