2014. február 22., szombat

Sok a tennivaló

A tegnapi délután nagyon jól sikerült. Először elmentünk oberwartba, de sajnos már teljesen ki volt fosztva a bolt :( Egyetlen csőszárú farmert sikerült venni 1 euroért, igy viszont jó nagy kerülővel jutottunk el Sopronig. Ott először elmentünk az Interspárba, beváltani a 20%-os kuponokat, és ugyan nem terveztük, de akciós volt egy szuper vízszűrő kancsó!! Már ugyan beszéltünk róla, h kéne, mert csapvizet nemhogy Daninak nem adunk, mi magunk sem szivesen isszuk. Szóval remélem ezután megspóroljuk az ásványviz és a babaviz cipelését a boltokból.
Sz. ma nincs itthon, elment tanulni, vagyis a szakdogáját irja, itthon nem tudja. Szóval majd este ha hazajön talán beüzemeli a kancsót.
Ma délelőtt bementünk Danival a városba kettesbe. Elmentünk egy könyvért, amit rendeltem, és végre megvettük a 22-23-as cipőibe a sarokékeket. Már éppen ideje volt, legalább fél éve nem használjuk már, remélem nem rontottunk el vele semmit.
Rengeteg elintéznivalóm lesz a következő 1 hónapban. Remélem időben sikerül majd mindent elintéznem. A lista, ami eddig eszembe jutott:

1. Dani szülinapi tortájának kiválasztása/megrendelése:
2. Dani szülinapi ikeás listája
3. Szülinapi hidegtál megrendelése
4. Szülinapi kellékek megrendelése:
5. Szülinapi meghívók kiküldése
6. Családi fotózás leszervezése Milánnal
7. Fényképek előhivatása
8. Gyest intézni!!!!
9. Dani szülinapi videóját megcsinálni
10. Álmaink házát megtalálni :)

Akkor kezdjük :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése