2014. február 25., kedd

Torna és egyebek

A mai és a tegnapi nap kis vásárlással telt. Persze megint Dani kapott "új" ruhákat. Tegnap egy szuper adidas melegitot 2500ft-ért!! és egy adidas cipőt 1500-ért! azóta a cipőt le sem lehet venni a lábáról, éppen csak nem alszik vele :)
Tegnap amugy tornán voltunk, 8 hónapos korában kezdtünk el járni a korai fejlesztőbe, dévény tornára. Extra hipotone, nagyon laza a kissrác :) 10hónaposan végül sikerült megtanulni nagy nehézségek árán mászni, és 15 hónapos volt, mikor elindult. Azóta is járunk, januárig masszirozták a lábfeját, mert a laza izmok miatt teljesen bedől neki mindkét bokája, január óta pedig beragasztják neki tappel, és csoportos foglalkozásra járunk - akadálypályákat kell teljesiteniuk.

Most hivott egy barátnőm, csütörtökön eljön hozzánk a 10 hónapos kisfiával! :) Kiváncsi leszek hogy mit szólnak egymáshoz a fiuk :)

Oberwart időjárását figyelem már egy hete, szombaton kimennék zsibizni, ha nem esik!! Már nagyon várom, októberben voltam utoljára. Remélem megusszuk eső nélkül!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése