2014. március 10., hétfő

Nem is tudom hol kezdjem

annyi mindent történt, mióta nem írtam.
Múlt hét csütörtökön, március 6-án lett volna a mamán 90 éves. Sajnos ezt már nem érhette meg, 3 hónapja hagyott itt minket, azóta sem telik el nap, hogy ne gondolnék Rá!
A másik mamám pedig ugyancsak azon a napon tölötte a 91.-et.
Aznap Danival elmentünk tapicskolni. Esúz egy szuper foglalkozás 2-3 évesenek, a födre le van teritve egy hatalmas papir, és a terem le van fóliáva. A gyerkőcök kis dobozokba megkapják a szines festékeket, és hajrá, lehet festeni.. kézzel, ecsettel, hengerre, szivaccsal.. Dani nagyon élvezi, 40 perc múlva nyakik festékesen indulunk a mosdóba csutakolni.
Sz. múlt héten befejezte a szakdogát, és mielőtt belevetné magát a tanulásba úgy döntöttünk, hogy lazítunk kicsit. Így péntek délután jöttek anyósomék, és elvitték Danit. Mi vasárnap délre mentünk érte. Nagyon jól telt ez a 2 nap kettesben, voltunk vacsizni, moziban, sétálni, kimentünk Ausztába shoppingolni, takarittunk is, szóval nem mondanám, hogy sokat, pihentünk, a sok jövés menés házimunka után vasárnap délre ott voltunk a mamáéknál, és ebéd után mi is aludtunk kb 2 órát :)
Este jöttünk haza, aztán kipakolás, fürdés, alvás.
Ja, azt nem is mondta, hogy szombat délelőtt még egy házat is megnéztünk. A képeken nagyon szép, modern volt, tavaly költöztek be az első lakók, igaz, h ikerház, de azért nézzük meg. A ház élőben is nagyon szép volt, igaz, nem 86 nm, mint a hirdetésben, hanem csak 73, mert a 26nm-es terasz felét is beleszámolták az ház területébe. Szóval igaz, h 3 szoba, de lyuk lyuk hátán, szóval elég felejtős volt :( Nem tudom, h egyáltalán megtaláljuk-e a nekünk való házat :(
Ma nem kellett tornára mennünk, így úgy volt, h elmegyünk manotornára, de Daninak nem volt kedve elindulni.
Ma délután megyek a barátnőmmel életem első pilates órájára, már nagyon várom, majd holnap mesélek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése