2014. március 13., csütörtök

Szuper az idő mostanában!!!

Sokat vagyunk kint Danival, reggel felkelünk, elkészülünk és már megyünk is le egészen délig. Ebéd után egy laza 3 órára be is dobja a szunyát :) Aztán délután ugyanez.. imád kint lenni, bandázni, motorozni, játszóterezni... perzse indulás előtt kb fél órát kell neki könyörögni, h menjünk már, sehogy nem akar elindulni, de ha már lent vagyunk, nem akar feljönni!!

Hétfőn nagyon jó volt a pilates. Én inkább valami jógaszerű órát vártam, de másnapra azért rendesen izomlázam lett az erősitó gyakorlatoktól. Nem tudom hogy tudok majd járni, Dani eléggé sirt utánam mikor elmentem, azért jövő héten még bepróbálkozom vele, remélem nem lesz gond.
Holnap masszázsra megyek, lehet úgy kell majd kisurrannom, h ne legyen gond.

Most 2 ismerősömnek is drukkolni kell a babaproject miatt. Legjobb barátnőm 2 hete volt inszemen, elvileg ma kellett tesztelnie, mindjárt meg is kérdezem, mi újság :) Ez volt a 2. nekik, nagyon drukkolok, h sikerüljön nekik. Na irt is, még nem csinált teszte, ez a 27. napja, de még nem jött meg neki, ez is valami :)
A másik csajszival novemberben együtt voltunk lombikon, nekik sem sikerült, ők most elmentek, ez az 5. lehetőségük, szóval oda nagyon nagyon mennek a drukkok. Elvileg jövö héten lesz neki a leszivás, remélem minden rendben lesz!

Ma teloztam a munkahelyemre, mert már 2 hete, h megigérték, h megküldik a papirt a fizetésnélküli szabi megigényléséhez. Erre közli a csaj, h bocsi, rossz cimre küldte, vissza is ment a levél, tegnap ujra feladta... hát köszi.. nem egyszerű...
A gyes igénylőt ma ki kéne tölteni, a héten le kéne adni, mert több hetes átfutást mondanak, nem akarok kicsúszni az időből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése