2014. május 7., szerda

Úgy döntöttem,

mostantól naponta igyekszem bejelentkezni, leirom h a ciklusom egyes napjain milyen tüneteim vannak.. ecsak azért, h a juliusu lombikos hnapban ugyanezeket a tüneteket még csak véletlenül se meséljem be magamnak, mint terhestünet..
szóval, tegnap volt a
18.cn: menzis görcsök. este eléggé ingerlékeny voltam, nem volt türelmem senkihez
19.cn: reggel alhasi nyomás, azóta iszonyatos derékfájdalom, alig tudok mozogni, már órák óta tart.. ez már igencsak a mezesz előjele, valószinű ez a ciklus lesm lesz túl hosszú..


Kb jövö hét kedd szerda körül jön meg, az már csak egy hét, és mehet a telefon tapolcára!!!
végre kezdhetjük, már nagyon várom!!!


Jövő hét pénteken megyünk 3 napra Pécsre, Sz. diplomaosztója lesz. És ha már olyan messze elmegyünk, akkor kihasználjuk az alkalmat, és körülnézünk. Terveink közt volt, h  elmegyünk az állatkerbe is, de sajnos most 1 évre bezárták :(


Most már kicsit Daniról is irok, ne mindig csak magammal foglalkozzak :)
Egész nap dumál, de persze még csak a szavak elejét mondja, alig várom, h végre szavakat, MONDATOKAT!! mondjon! Az eddigi szókincse elég szegényes, amit teljesen kimond: apa, anya, baba, mama,papa, gege, és tegnaptól: KUKA!!! Ez az első olyan szó, amiben a 2 szótagban más a magánhangzó! Szóval van remény, most 25 hónapos múlt, bizom benne, h 2,5 éves korára már beszél!!


Sz: Most hogy a 3. diplomáját is megszerezte, ideje lenne valami normális melo is neki :)
És talán lesz is belőle valami, múlt héten elküldte a páyázatát egy fejvadászcégnek, akik tegnapelőtt továbbitották is erre a konkrét pozicióra. Ugyhogy most várakozó állásponton vagyunk, remélem sikerül neki, most h a 25 ezere gyest kapom, eléggé meg kellett húzni a nadrágszíjat!!!
Még jó, h a júliusi lombik árát, 150ezeret, karácsonykor félretettük, mert tudtuk, h most nem tudnánk ezt kigazdálkodni..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése